Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nic bych za to nedal, že za tou milostí pro Kajínka je rozmar první dámy. :-)

0 0
možnosti

Rv píšete, že je lepší se tím nezabývat a přitom tomu věnujete článek. Zeman o milosti mluvil už před měsícem, to ještě žádná vládní krize nebyla, takže kouřová clona to asi nebude. Kájínek byl odsouzen na základě nepřímých důkazů na základě výpovědi jiného kriminálníka. Kdejakej jinej vrah je už po 10ti letech doma, takže já s propuštěním Kájínka rozhodně problém nemám a nic víc v tom nevidím. Jestli vy nejste jen nějakej Zemanofob ;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

I49v36a28n 87M23a78r27e42k

13. 5. 2017 8:43

P.Marečku , zřejmě si nepamatujete amnestii v r.1990 ? To bylo "jiné kafe"! ;-( Rv

1 0
možnosti

Ano, s tisici politickymi byli omilostneni i ti ostatni. A domnivam se, ze i ti zavreni za neplaceni alimentu, co rozkradani majetku v socialistickem vlastnictvi, ci ti nevinni, kterym bylo socialistickym soudem cosi prisito tu amnestii ocekavali.

Tem odsouzenym za nepovolene opusteni republiky to bylo absolutne jedno.

0 0
možnosti

Proč by se měl pan Babiš vyjadřovat k prezidentské milosti pro pana Kajínka? Jde o výhradní pravomoc prezidenta a tím to končí. Že si to vzali do programu své kampaně potenciální prezidentští kandidáti, je čistě jejich věc; až některý z nich bude prezidentem ČR, pak možná budou podobnou věc také řešit, možná ...

2 0
možnosti
Foto

Ach jo ... zase ty obraty typu "kouřová clona", "zaplněný mediální prostor", bla bla bla.

Soudný člověk má zpravidla více než 1 mozkovou buňku a dokáže odděleně posuzovat různé kauzy, i když se týkají té samé osoby. Normální člověk umí zaujmout různá stanoviska k jednotlivým úkonům. Např., můžu se Zemanem souhlasit v otázce amnestie a nesouhlasit v otázce Babiše a naopak. A je jedno, jaký prostor tomu média dávají.

6 0
možnosti

Normální člověk ano, ale zajisté víte, jak se o svych spoluobčanech svého času vyjádřil současný prezident - třetina obyvatel této země je slabá duchem, každý sedmý občan debilní nebo dementní nebo alkoholik a polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt.

Takže má všechny důvody se domnívat, že mu jeho pappenheimští na jeho špeky skočí.

0 0
možnosti
Foto

Milost neznamená že Kájínek je nevinen. Ovšem to, že soudy rozhodly o jeho vině ani zdaleka neznamená, že vinen je. Z tohoto pohledu je váš článek naprostým nesmyslem.

6 0
možnosti
Foto

Logika pláče a úpí. Zkuste se zamyslet nad významem českých slov, která jste použil.

Kájínka odsoudil soud a je tedy vinen, to je jasné a nezpochybnitelné.

Možná jste chtěl napsat, že to neznamená, že čin spáchal.

Já zase tvrdím, že se snažíte obhájit neobhajitelný záměr Zemana.

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS