Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo i tady v diskusi jich je dost - ovečky, naivní fanouškové, bambulové, ovce. Rádoby chytře krasořeční a vědí prd. Užiteční idioti. Za tou šarádou s Rusnokem nejde o nic míň než o to, aby ty dvě až tři stovky miliard za dostavbu Temelína připadly Rusákům, kteří Milošovi platili kampaň a platí i jeho vlastní politickou stranu. Stále jsme sféra zájmu.

0 0
možnosti
Foto

M95a38r16t89i68n 23Š25i75k

26. 6. 2013 12:53

Na učitele to máte poměrně jednoduché. Asi budete učit tělocvik.... Jinak úvaha o ovečkách je nesmírně zábavná. To už tak chodí, že prezidenti, nebo politické strany, mají své voliče a příznivce. Budete o všech říkat, že jsou ovečky? Pak jenom doufám, že to nevtloukáte do hlav svým žákům....

3 0
možnosti

a jaka vidite pravidla v tom, ze exvladu drzela nad vodou parta prebehliku s nove vyrobenou stranou ktera neprosla volbami? Vsimate si take oc jim vlastne jde - Kalouskovi a spol? ...jim vubec nejde o zem nebo o lidi .. protoze kdyby tomu tak bylo, pak by si nedovolil rici, ze v zadnem pripade nepodpori navrh statniho rozpoctu .. at by ho predlozil kdokoli....///   tohle se neda obhajovat, to se neda ani svalit na Zemana, ze on to udelal spatne. Zeman udelal to co mu ustava umoznuje, dal jim sanci aby se domluvili a rozpustili parlament a slo se k predcasnym volbam. Jenze Kalouskovi a jeho kolegackum z ODS TOP a LIDEM proste chutna moc. Dnes v rozhovoru pro Pravo rekl, ze tam prijde vlada, ktera bude mit dva mesicni platy, bude pouzivat sluzebni vozidla - za penize danovych poplatniku a ze pote az skonci vyfasuje odchodne ... celkem jsem se divil, ze dotazujici se redaktor se nezeptal Kalouska jak to delal on .. take jezdil vozem zdarma za penize danovych poplatniku, take bral ministersky plat, take si vyzvedne odstupne...///   zkratka   MOC  je velmi nakazliva a z techto lidi se nam stali papalasi, kteri jsou nestastni z toho, ze najednou ztrati moc, ztrati ony rektalni alpinisty, prijdou o kazdodenni zajem medii atd... proto je treba hodne kricet hodne nadavat  aby se media zajimala....  jen to vsechno neni o lidech tady zijicich... ale jen o 101 poslancich kteri potrebuji jeste rok sbirat mesic co mesic slusnou vyplatu....

1 1
možnosti

P48e33t69r 52H38a10l94í10k

26. 6. 2013 12:38

Nechápu čemu se divíte. Zeman vždy chtěl jít této vládě po krku. Převážná většina lidí nechce současnou vládu. Socani, komunisti, VV chtějí nové volby, ale nemohou jich dosáhnout. Proto udělal z jeho pohledu jedinou logickou věc. Odstavil současnou koalici. Buď nové volby, nebo udržovací vláda.

Já jsem jako pravicový volič hodně zmatený. Vím, že socdem vláda bude katastrofa.

Ale jaké má výsledky tato vláda a co je na ní pravicového?

Propad ekonomiky, vyšší dané, zdvojnásobený státní dluh, rostoucí státní aparát, úspory tam, kde to podrazí ekonomiku, předražování zakázek, neschopnost poctivě čerpat peníze z EU na státní úrovni, neudržitelný schodek rozpočtu bez výhledu na zlepšení, neustálé střídání ministrů, nekompetentní ministři, nehorázně přemrštěné církevní restituce, nezvládnutá důchodový reforma, nezvládnuté S-karty, neustálé korupční skandály.

A hlavně není vidět žádný posun k lepšímu. Je Kalousek opravdu kompetentní. Neudělal někde zásadní chyby v nastavení ekomomiky? Mám o tom velmi vážné pochyby.

Jsem zvědavý, jestli bude socdem vláda o tolik horší. Volit je samozřejmě nebudu, ale současná vláda jim vítězství přímo vnucuje.

2 0
možnosti

D96a76d45a25k 32P44e87t27r

26. 6. 2013 12:26

Slepená 101čka výsledek voleb, vláda v demisi a uplakaná pravice. To si to nandali, pravicoví beránci. Kolik, že mají v dnešní době podporu? Rozhodně méně než 20 % Tak si tím sto jedničkovým papírem můžou........................... . Vážený, Zeman si dovolí jen to, co mu ti amatéři dovolí. Nic víc.

4 2
možnosti
Foto

Vy jste to tedy příznivcům Miloše Zemana nandal.

Že jsou jeho příznivci Zemanovy ovečky, je argument jako řemen.

Zeptejte se politiků z ODS a TOP09, proč přivodili svůj pád a dali prostor Zemanovým ovečkám?

4 1
možnosti

radsi ovecka, nez plesaty hnup ;) uz vase oslovovani lidi s jinym nazorem mluvi o vasi inteligenci ... radsi si bezte priste nekam slapnout do pedalu.

4 1
možnosti
Foto

Vládní koalice že vzešla z voleb?:) Úsměvná lež :) 

Nepsaná pravidla se mají vždy dodržovat?:) Úsměvné papouškování :) 

Parlamentní většina 101?:) Úsměvné zbožné přání popřené v médiích samotnou signatářkou :)

6 3
možnosti
Foto

Zeman neignoruje výsledky parlamentních voleb, protože ty byly před třemi roky a od té doby z těch sestav nezůstal kámen na kameni. Nikdo, kromě komunistů není kompletní.

6 2
možnosti
Foto

pokud mne paměť neklame, tak tehdy volby vyhrála ČSSD a ne ODS a tak by musela vládu stvořit ona, ale to Sobotka nechtěl.

5 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3186x
Učitel, hudebník a vášnivý cyklista ;)

Seznam rubrik