Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IR

Vzhledem k tomu, že nesleduji všechny blogy, nereagoval jsem právě proto. Prostě jsem o něm nevěděl. Na své odpovědi nebudu měnit ani slovo a pokud jde o diskuze pod články, rozhodl jsem se dát na radu zkušenějších, a raději u některých vůbec diskuzi neotvírat, než pak mazat nenávistné příspěvky fanatiků Vám podobných. Krom toho je zde několik provokatérů, kteří- ač sami nenapsali nikdy ani řádku na blogu - tráví čas psaním právě takových příspěvků, které nejsou o diskuzi, nýbrž jen o ukájení vlastního ega!

A pokud jde o Vás, právě svou dvojitou reakcí jste prokázal, jakým fanatikem se člověk může stát, když se nechá oblbnout. Jak vidno, ani VŠ vzdělání není zárukou inteligence.

Znovu opakuji: Pokud takoví lidé, jako Vy vychovávají naše děti, pak nemáme v budoucnu naději!

0 0
možnosti
MD

Cyklista urcite ne, to ne. Takhle mi zodpornovat 'bajsikl'.

7 1
možnosti
DP

D40a70d40a46k 56P16e12t46r

5. 6. 2013 6:26

Až na poslední odstavec, poměrně neslušný, nelze nesouhlasit v otázce Kosova a divoké privatizace. Kdo, že je spolumajitel rodinného stříbra, Becherovky?

Tak pane učiteli nevím, ale  asi vám pero nepodal.

12 4
možnosti
MM

Inu, i já jasem kroutil trochu hlavou nad blogem pana Richtera. Stejně tak ale kroutím hlavou nad zveřejňováním soukromé korespondence bez souhlasu odesilatele.

25 2
možnosti
Foto

Tak jsem se začetl do textu a musím smeknout klobouk před jeho autorem. Skvěle vyvážené argumenty proti maiĺu jiného autora, to nemá chybu. Teprve posléze jsem pochopil, že se jedná o spor ohledně šlechtice K.S. Tohle je nádherná novinářská zkratka, pokud nejdete do minulosti, tak sice nevíte, o co šlo, ale vlastně o to nejde. Jde o to, že někdo od někoho dostal mail. Z toho by se dala udělat i divadelní hra, případně natočit film. Jen víc takových blogů!

16 2
možnosti
JG

Myslím, že když někdo neotevře diskuzi, je to jeho věc, a na Vaši otázku PROČ může klidně odpovědět PROTO, stejně jako může mít kdokoli jakýkoli názor, aniž by se Vám z něho musel zpovídat. Na článek jste reagoval článkem - Ok, je tady nějaký protinázor a čtenář se dokáže rozhodnout, který názor je mu bližší zcela sám (není blbý).  Co jste chtěl říci tím dnešním článkem mi opravdu jasné není, ale, prosím, nevysvětlujte mi to.;-)

21 4
možnosti
Foto

Vidíte Marečku. Různí lidé mají různé názory.

16 3
možnosti
PK

P32a22v14e53l 57K63u34l38a

4. 6. 2013 21:56

Karma, se zbabělci, kteří nepovolují diskuse, to asi jinak nejde. I když se to třeba Pipkovi nelíbí:-/

7 24
možnosti
IF

Mě se také nelíbí, když někdo nepovolí diskuze podobně jako když v nich maže. Ale zveřejnit soukromou korespondenci bez souhlasu druhé strany je prostě prasárna.

24 3
možnosti
Foto

Blog o tom, že Vám někdo poslal mail??

25 3
možnosti
Foto

To je něco jako zabili jste mi strejčka tak tady máte přesdržku.

10 8
možnosti
PV

P32a38v98e96l 47V13é21b76r

4. 6. 2013 22:11

Jenomže, tady je to: "Nezvolili jste nám Karla, tady máte přes držku".

21 2
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3186x
Učitel, hudebník a vášnivý cyklista ;)

Seznam rubrik