Diskuse

Otevřená reakce na jeden hloupý článek pana Ivo Richtera

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Nevím, nevím. Tady se někdo rozčiluje, že pod nějakým článkem není povolena diskuze... Ale jaký je v tom rozdíl? Pod vaším oslavným pamfletem diskuze je a vy v ní stejně neodpovídáte na vcelku jednoduché otázky. Co tu vlastně kritizujete, pane učiteli?

4 1
možnosti
PV

Pardon, omlouvám se. Asi vystupujete pod uměleckým jménem....

3 1
možnosti
MM

Pane autore, co konkretně pan kníže tedy udělal pro tuto zemi? Tedy mimo toho, že se zásadně zasazoval za restituce a také pak i jaksi podivně restituoval?

6 3
možnosti
LS

Soudě podle mínusů a plusů u jednotlivých diskusních příspěvků zastávajících se toho či onoho ať už kandidáta nebo autora, dospívám k závěru, že náš národ je stále rozdělen a nic na tom nemění skutky jednoho nebo druhého. Volič se asi chce stále cítit jako vítěz proto, že volil vítěze a nechová-li se vítěz k jeho spokojenosti, prostě takové chování ignoruje. Voliči protikandidáta pro změnu uvítají každý argument jak dát najevo druhým, že volba "vítěze" byla špatná. Inu ... s tím asi nic nenaděláme ... bohužel.

Co mě ale trochu děsí je, že jedna strana používá označení "pravdoláskař" v hanlivém označení ... nevím jak vy, ale já své děti neučím ani lhát ani nenávidět.

9 10
možnosti
Foto

Absolutně s Vámi souhlasím, mluvíte mi z duše.

Vůbec nechápu, proč se voliči mezi sebou hádají. Každý má právo na svůj názor a své sympatie. Ani by mě nenapadlo napadat někoho za to, že volil někoho jiněho nežli já.

A už vůbec nechápu, proč se slovo "pravdoláskař" stalo nadávkou. Za nadávku bych spíše považovala slovo "ležnenávistkář".

Tak přeji VŠEM hezký den.

9 8
možnosti
LW

L47e89o 10W76o14l19f

26. 5. 2013 17:24

Souhlas. R^

5 11
možnosti
AJ

Baku hrozí firmám z ČR zmrazením zakázek

Výroky ministra Schwarzenberga na adresu Ázerbájdžánu tamní politiky silně rozezlily Stačí několik vět – a roky snažení českých byznysmenů jsou vniveč. Tak to alespoň podle diplomatických zdrojů hrozí v případě zakázek a investic v Ázerbájdžánu....

http://www.pravo.cz/ze_zahranici.php

Celý článek najdete v tištěném sobotním vydáníPráva- to jediné ještě nemá německé vlastníky nebo Bakalu...

To je diplomacie v podání Karla - vše pro Český stát!;-D;-D

21 8
možnosti
JK

Tak to mám smůlu, sleduji a čtu hodně medií, Blesk a Právo ale ne.

Máte pravdu jen v poslední větě. Heslem Zemana je pro změnu: vše pro Miloše Zemana Neomylného.

8 17
možnosti
Foto

Za pana Ivo Richtera bych chtěl doplnit, že jsem viděl v Praze několik pravděpodobně dementních jedinců dětského věku, kteří se pohybovali v doprovodu vychovatelky ve skupině s plackou pankáče p.Schwarzenberga. Domnívám se, že byly zmanipulovány, zhruba v intencích jak tvrdí pan Richtr ...

22 15
možnosti
JV

J35a81n 87V10l84č74e10k

26. 5. 2013 14:48

Pravdivé, hluboké, karma, útěr.

11 5
možnosti
Foto

pane autore, já bych s Vámi i souhlasila ( co se týče Zemana atd...) ale tímto svým článkem jste zcela klesl na úroveň toho koho kritizujete :-/bohužel ....

16 10
možnosti
PK

Proč myslíte? Nepřiško mi to nějak agresivní, prostě se snažil vyvrátit názory pana Richtera.

14 17
možnosti
ZS

Vyvěste si doma velký portrét Karla a denně se k němu modlete. Vždyť podle Vás to musí být pro český národ spasitel, ale že toho proti těm lumpárnám co se v této zemi dějí, doposud nic neudělal?

25 15
možnosti
MD

Co vite, mereno meritkem osobniho prinosu pro tento stat muze byt KS dric.

6 15
možnosti

Kde berete tu odvahu, nebo spíš drzost, psát o něčím článku v nadpisu jako o hloupém zrovna vy, jehož reakce, jakožto zjevně  typické ovce Schwarzenbergovy kampaně, nesahá onomu původnímu článku ani po kotníky, Chtělo by to z vaší strany alespoň trochu soudnosti, ale z vašeho článku je bohužel zjevné, že žádnou nemáte.

26 21
možnosti
PK

P89a44v69e93l 75K28u12l78a

26. 5. 2013 14:29

Protože ten článek takový je. A já si myslím, že to ví i autor sám, proto ta nepovolená diskuse :-/

18 18
možnosti