Prezident dolních deseti milionů...?

To určitě! Lidový prezident opět předvedl, že je jenom urážlivý ješita. Na seznam nevhodných osob přibyla další jména. Po panu Putnovi jsou to tentokrát rektoři českých univerzit a včera také obyvatelé obcí, jejichž zbourání soukromými těžařskými firmami Zeman podpořil výzvou k prolomení těžebních limitů.

Rektor Masarykovy univerzity v Brně urazil "hlavu státu", jak se k případu zakázané přednášky na půdě univerzity vyjádřil uražený prezident. A pomstil se tím, že rektora nepozval na slavnostní setkání u příležitosti státního svátku České republiky. 

Prezident opět zapomněl, že není nic jiného, než uředník tohoto státu. Sice nejvyšší, ale stále jenom uředník. A státní svátek není mejdan prezidenta, kam si může zvát svoje kamarády a patolízaly, ale událost, která se týká všech (!!) obyvatel této země, tedy i těch, kteří se Zemanem jakkoli nesouhlasí. 

Bývalo zvykem, že představitelé českých univerzit se slavnostního setkání při příležitosti státního svátku učastnili. Uražený lidový prezident tento zvyk změnil. Kádruje a sám rozhoduje, kdo může přijít a kdo ne. Proto fandím všem rektorům, kteří svou účast na Zemanově mejdanu odmítli. Klobouk dolů, pánové. 

Včera v Mostě lidový prezident navrhl prolomení těžebních limitů, čímž přímo podpořil soukromé těžařské firmy. Svůj nápad opřel o vymyšlené počty případných nezaměstnaných. A jak známo, strašidlo nezaměstnanosti v severních Čechách zabírá. Vzhledem k tomu, že v Mostě žiji od narození, odmítám další devastaci krajiny, měst a obcí, vzduchu a celkově prostoru k žití. Dvacel let měly vlády čas na to nabídnout obyvatelům severních Čech alternativu v podobě jiných pracovních míst. Potom by nebylo nutné prolamovat limity kvůli práci. Nemluvě o tom, že lidový hornický prezident zapomněl dodat, že likvidací obcí zaniknou stovky pracovních míst vázaných na obce nebo v sektoru služeb. Proč prezident nebojuje za tyto možné nezaměstnané? 

Zeman opět předvedl, že ani náhodou není prezidentem dolních deseti milionů. A ačkoli má plnou pusu demokracie, sám její principy nerespektuje ani náhodou. Protože v demokracii beze zbytku platí, že každý má právo vyjádřit svůj názor a to  i v případě, že se lidovému prezidentovi nelíbí.

Autor: Štěpán Mareček | pátek 25.10.2013 14:50 | karma článku: 29,57 | přečteno: 1062x
  • Další články autora

Štěpán Mareček

Proč omilostnit vraha

12.5.2017 v 23:55 | Karma: 19,57

Štěpán Mareček

Klikař Putin

15.11.2015 v 22:38 | Karma: 15,38