Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

Nikdo uz sokovan neni. Vrazedne radeni muslimu vidime dnes a denne takrka v primem prenosu

Preju muslimum jen to nejlepsi. Teroristum a zabijakum 72 panen v raji pokud mozno jeste dnes, a ostatnim muslimum rychli uprk od islamu.

10 0
možnosti
DK

Islamizace Evropy je spatna vec bez ohledu na to, jaci bezni Muslimove jsou. Ja jsem s Muslimy kdysi i pracoval a problemy nebyly, ale i kdyby se mezi nimi objevil jeden jediny radikal, proc si ho tady zavlect? Evropa by mela byt pro lidi ze zemi mimo EU uzavrenou oblasti a moznost ziskat povoleni k pobytu nebo nedej boze obcanstvi by melo byt stejne obtizne jako je to obtizne v USA.

7 0
možnosti
RB

Naivní a dojmologický blog, po zásluze antikarma.

18 0
možnosti
MH

Podle meho nazoru je tento blog lucernou v tomto prisernem temnu populismu, hlouposti, neznalosti a xenofobie, ktere se na techto strankach siri.

1 4
možnosti
Foto

Ano, fanatismus a slepá nenávist jsou nebezpečné. Bohužel, nejvíce je jí právě mezi muslimy - viz Afghánistán, Irák, Sýrie, Pákistán, Jemen, Somálsko, Lybie, Nigérie  ....

15 0
možnosti
BO

No ale právě. Dneska 70, za 2 měsíce 700 a za rok 7 000. Když to přeci šlo jednou, může to jít znova. Navíc, to že tu nejsou, takže proč se Češi bojí, není tak úplně neprůstřelný argument. Ono, nemusím si píchnout heroin(přijmout muslimy), abych věděl, že to nechci. Stačí se podívat na okolní feťáky(UK, Francie, Švédsko, ...), jak jim to prospívá.

11 0
možnosti
MK

Tak mladý a tak naivní.......

6 1
možnosti
LR

Učitel a hudebník....

Mno, známá co dlouhodobě komunikuje s učiteli na školách v Rakousku také byla udivena tím, jak tam, naprosto oficiálně a legálně, je umožněny na školách drsná muslimská agitace, dochází tam imám a dětičky hecuje proti demokracii a křesťanům.

Plody této politiky přichází...

10 0
možnosti
EP

Nikoho nezajímá jeden konkrétní muslim, ale masový jev imigrace muslimů a její prokazatelně negativní důsledky. Autor evidentně na problematiku narazil včera prvně, protože takovýchto článků s téměř identickými neargumenty už tu byly stovky.

21 0
možnosti
LR

.... a já se zas štítím hlupáků, co si ani nepřečetli základní manuál muslímů - Korán - a nepochopili, že nejde jen o náboženství (=slepé zastávání nelogických, nepravděpodobných  a neprůkazných domněnek) - ale o vražednou ideologii.

Ideologii přikazující zavraždit i toho hlupáka, co sem napíše takový "tolerantní" blog.

To že se do plnění příkazů jejich víry často některým z muslimů nechce, neznamená, že kdykoliv s tím mohou začít.

Korán považují za jejich verzí boha přímo daný návod, jak se v životě chovat.

Je zásadní a podstatný rozdíl oproti bibli s jejím Novým Zákonem, kde dominantní příkaz je láska k bližnímu.

17 0
možnosti
Foto

Děkuji za ten názor. Taky se mi prici ta idiotska histerie, která je i tady na blogu. Jako národ máme holt ještě spoustu mindraku a takhle se to bohužel projevuje.

5 12
možnosti
LR

Nemáme důvod jako národ k mindrákům. Máme historii na kterou můžeme být hrdí. Naši legionáři dokázali vítězit i proti bolševikům a ovládnout tisíce km dlouhou sibiřskou magistrálu. Naši vojáci bojovali i za 2.sv. války a významnou měrou se podíleli na záchraně UK. Byli to Češi, kdo se v r. 1968 dokázali dočasně vzepřít obrovské přesile a ukázat svou myšlenkovou převahu, jako kulturní národ i v těch dobách vytvořili nesmrtelná díla.

Můžeme být hrdí i na to, že v nejmenší míře na světě jsme se odpoutali od náboženského tmářství. A proto také je tu dost lidí, diskutérů, kteří dokáží dohlédnout, kam vede tolerování smrtelné ideologie, kterou islám představuje.

14 0
možnosti
BM

No já s muslimem chodil na pivo... A moje kamarádka jich zná spoustu a jsou v pohodě.

Avšak každé náboženství, každá ideologie se dá zneužít k násilí. A islám je k tomu v současné době velmi náchylný......

5 0
možnosti
Foto

Pane Marjanko, islám se nedá zneužít k násilí, násilí je v něm zákodované a nabádá věřící islámu k nenávisti k nevěřím, podle nich ke Káfirům.

3 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3186x
Učitel, hudebník a vášnivý cyklista ;)

Seznam rubrik