Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlasím,

to co Čt udělala, je nesmysl. Je to škoda. MB

0 0
možnosti

Oni teprve ty dalsi dily nataci a v teto souvislosti mne napadlo, proc u vsech rohatych tento serial rozdelili, navic tak hloupe.

0 0
možnosti
Foto

Vážený autore doporučuji vám si přečíst knihu "Osudové únorové dny" Je to historická kniha opírající se o dostupné dokumenty a tam zjistíte jakým neuvěřitelným způsobem Stalin a SSSR zasahoval do našich vnitřních věcí a jak naše země se pomalu stávala jejich gubernií. To, že seriál není dobrý to s vámi bez výhradně souhlasím.

0 1
možnosti
Foto

"to, že seriál není dobrý..." nic takového jsem nenapsal, v tom se mnou nemůžete souhlasit. Nezpochybňuji vliv SSSR na průběh událostí v Československu. Ale zároveň nesouhlasím s tím, že by šlo výhradně o vnější zásahy...bez "našich" lidí by se to nepovedlo....

1 0
možnosti

A46d78a33m 49S52t12a69v87a

3. 12. 2013 13:38

"všechno svádět na Němce, Sověty " : autore, je hezké, že jste se koukal, ale zřejmě jste tomu moc neporozuměl, když můžete psát takové koniny.  Možná, že by ČT měla natočit i kurz porozumění  mj.  i tomu kdekým tolik skloňovaného  prezidenta Masaryka.  Ono stačí si přelouskat jeho Českou otázku.  Móc by mě zajímalo, jestli ten Schwarzenberg co je tak na pornolesby a Masarykem se před volbami neustále oháněl, jestli on vůbec ví, co to Česká otázka je.

0 0
možnosti
Foto

Celá věta, ze které citujete, zní takto: "Naše zemička tolik potřebuje vyrovnat se se svou minulostí, abychom konečně přestali všechno svádět na Němce, Sověty nebo kohokoli jiného." Možná byste měl svůj příspěvek opatřit vysvětlivkami, bez nich opravdu nechápu, co mi vyčítáte a co přesně považuje za koninu.

0 0
možnosti

Taky mě nepříjemně překvapilo, když jsem zjistila, že cyklus končí, resp je pokračování odloženo na příští rok. Seriál se nám doma líbil, dáme si nedobrovolnou pauzu.

Podle mě stejná logika jako s humbukem spuštěné 2 kanály - Déčko a Art,

ale jde o kanál jeden.

0 0
možnosti

Kterej navíc nechytám...

0 0
možnosti

Všechno k ničemu? Proč hned hysterie a přehánění? Důležité je, že jsou natočené a jednou je uvidíme. Důvody proč vysílání odložit mohly být různé. Od konspiračních až po prostý fakt, že TV nechce v předvánočním čase vyvolávat další politické debaty a šarvátky. A to je možná dobře.

0 0
možnosti

Další série ještě není dokončena.

0 0
možnosti

Souhlasím, ale mám dojem, že to určité skupiny nesou nelibě a tak TV hodila zpátečku.

1 0
možnosti
Foto

Nemyslím si to. Příští rok bude jistě čas na uvedení reprízy i pro ty, kteří to třeba z nějakých důvodů nestihli. Stejně jako Vy považuji projekt České století za významný počin. 

Vždy bude u podobných projektů menší sledovanost, neboť většině národa konvenuje Blesk, Nova a 323. pokračování V. řady imbecilních seriálů o ničem.

1 0
možnosti
Foto

To se klidně celý projekt mohl posunout na příští rok...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS