Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma, velice výstižně napsáno. Byl bych rád, kdyby mě na příště prezident zachránil před Milošem Zemanem.:-/

0 0
možnosti

Dobrá práce, pane učiteli, nemám nic, co bych chtěla (a mohla) dodat.

Karma. R^[>-]

3 1
možnosti
Foto

Řekl bych že si nevidíte do úst. Na jedné straně se dobrovolně podle Vás připravuje o PRAVOMOC, na druhé straně MÁ CTÍT názory lidí, kteřímu doporučí jmenovat profesory. ;-D No toje safra pravomoc teda! Zeman nehodlá být loutkovým prezidentem. A to je to co vedle jeho socialistického přesvědčení vadí lidem nejvíc.

2 7
možnosti

Nemusí být loutkovým prezidentem, pane Faltýne, úplně bude postačovat, když bude dodržovat ústavu a zákony naší země. Na ty přece skládal prezidentský slib, viďte ?

Zdá se mi, že Vám stále není jasná jedna věc. Prezident je v procesu jmenování toliko stvrzovatelem správnosti formálně-právního postupu v procesu jmenováním profesorem. Žádnou další pravomoc zde nemá. Jde o ROZHODNUTÍ UNIVERSITY, NIKOLIV O ROZHODNUTÍ PREZIDENTA.

4 2
možnosti
Foto

Myslím, že ty naše politiky prožíváme až moc - co říkají, co tím sledujou, co si opravdu myslí, jak a čím nás reprezentujou před cizinou. Ve skutečnosti na tom moc nezáleží. V cizině jsou každýmu celkem ukradený - Klaus stejně jako Zeman. Mají jen takovej význam a důležitost, jaký jim sami přiznáme tady. Například tím, že tu o nich klábosíme. 

- - - - - - - - - - - -

Zemana jsem nevolil, ale nevadí mi. On je taková kuriozitka. Jak se teď "popral" s Putnou bylo zajímavý sledovat a, zaplaťpámbů, dopadlo to dobře. Máme tu ale asi dva tucty důležitějších věcí k řešení, který teď byly celou taškařicí nezaslouženě zastíněný.

4 1
možnosti

Nejsem si tak jist, zda nás Zeman zachránil před Němci.

Jeho kašpárkování s vyvěšením vlajky EU na Hradě plus podpis Eurovalu inspirovalo europarlamentní komisi, aby EU neakceptoavala slib o výjimce z Listiny práv a svobod, kterou EU dala Václavu Klausovi výměnou za podpis Lisabonské smlouvy.

A jeho oranžoví eurohujeři pro toto stanovisko nadšeně hlasovali.

Ergo Unii teď nic nebrání prolomit Benešovy dekrety. 

Že to není možné? Ale ano, je.

Stačí, aby se některý sudetský Němec obrátil na soud v Německu, ale i jinde v EU, třeba ve Španělsku, s tím že byl poškozen na základě kolektivní viny. Soud rozhodne v jeho prospěch ačeský stát bude muset toto rozhodnutí na základ Lisabonské smlouvy akceptovat.. A pokud mu to ten německý nebo třeba španělský soud nařídí, tak i odškodnit. Hlavně, že měl před volbami plná ústa toho, jak Benešovy dekrety musí být zachovány...

0 3
možnosti

;-D Promiňte, pane, musím se smát (i když je to, co jste napsal, možná víc k pláči).

Výjimka, o níž je řeč, je o SOCIÁLNÍCH PRÁVECH Čechů a Moravanů. Zde není a nemůže být řeč o BD. Nejde o nich jiného, než že občané ČR by měli mít JINÁ SOCIÁLNÍ PRÁVA NEŽ OBČANÉ OSTATNÍCH ČLENSKÝCH ZEMÍ EU.

Lisabonská smlouva platí již plné tři roky. Kde máte ty zástupy Němců, kteří žádají u evropských soudů své někdejší majetky ? Není znám jediný případ, kdy by se tak bylo stalo. A víte proč ? Protože tohle všechno bylo ošetřené už předtím, než obě komory mašeho parlamentu LS schválily a odpovídají tomu i výroky evropských soudů. Vy opravdu nevíte, že Klaus (podobně pan Zeman v prezidentské volbě) jen zneužil neznalosti a také citů především starších nebo dokonce již velmi starých lidí ?

4 1
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3186x
Učitel, hudebník a vášnivý cyklista ;)

Seznam rubrik