Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RE

Pane Marečku, přečetl jsem všechny Vaše blogy. To zklamání z prohry Vámi preferovaného prezidentského kandidáta je vážně silné ;-)

1 0
možnosti
JH

J97a17n 61H23u68l19i37k

7. 3. 2013 18:00

Vážený pane Marečku, podejte mi prosím pero já Vám podám ruku.Vykašlete se na Hermánka napsal jste to perfekně. R^Jestli ten Egomann ( německy je to výraznější ) tu amnu ( táta byl v komunistickém kriminále) připravoval 10 let tak se přiznává podle mého k tomu, že věděl pro koho. A zadarmo jak známo ani kuře nehrabe.;-D

5 1
možnosti
VM

Klaus pero již údajně vrátil, přesto bych mu ruku nepodal.Rv;-D

http://www.youtube.com/watch?v=-5cmNFMw5n0

1 1
možnosti

P13e95t73r 38Š62u44l58c

7. 3. 2013 17:33

Všude je Hermánek, všude kde se objeví Klaus aspoň v titulku....:-P

6 1
možnosti
VM

Tak:-).Nejenom Hermanek, estébácká očka a placení roztleskávači nikdy nespí.

1 1
možnosti
JK

Hermánek (Cestr a další) jsou figury vděčné za každý řádek věnovaný jim. Občas jim to lze dopřát, ale většinou ani oni, ani jejich názory, nestojí za pozornost a čas. Ještě vám chci doporučit k přečtení projev Václava Havla, který včera Klaus uvedl jako prvotní příčinu jeho averze. Něco jako: on si začal. Je to projev státnický, je v něm úcta i dobře mířená kritika. Bohužel uplynulo 16 let a ti, kteří byli tehdy pranýřováni jenom upevnili své pozice. Klaus především. Myslím, že zrovna tento projev v Rudolfínu z roku 1997 v něm probudil myšlenky na to, jak získat beztrestnost. Úřad prezidenta je dost vhodný.

6 3
možnosti
Foto

Úcta? Tak prosím citujte. Podle názoru většiny to byla sprcha projev určený k likvidaci Klause v čele ODS. Nedlouho po něm se totiž konal kongres ODS na kterém se Jan Ruml chystal stranu ovládnout a byl vyprovozen ze dveří. Ale jednu věc mu musím (Rumlovi) nechat, dnes byl v hodnocení Klause velmi objektivní a korektní.

2 7
možnosti
LN

....uvědomujete si vůbec že vaše slova "naštěstí dosud žijeme v demokratické společnosti, kde je možné kritizovat prezidentovy kroky a mít odlišné názory, ať se to panu Hermánkovi a mnohým dalším líbí nebo ne." jste sem mohl napsat jen díky tomu že  Klaus spolu se spoustou dalších pomohl tuto samozřejmost vydupat ze země kam ji zašlapali rudí šmejdi....????

...Uvědomujete si že ještě pře 15 lety byste za takovou větu seděl v ťurmě..??? a ani byste ji nemusel napsat...stačilo by aby se váš rudý soused zmínil o tom že mluvil s někým.... kdo od svý ženy slyšel, že jste to někde řekl.....???,

...nezastávám se Klause jako člověka...ale jako demokratického politika ho ctím jednoznačně...lidská paměť je krátká...a přístup k demokracii podobný vašemu...je cestou zpět do rudých bažin....

1 12
možnosti
LS

A uvědomujete si, že ti lidé seděli v turmě, protože je někdo udal?

5 1
možnosti
PP

POZOR! RYCHLE PRYČ!

PODE MNOU HERMÁNEK.

9 1
možnosti
Foto

Tak to ne. Já spím pouze se svojí ženou a spíše v opačném gardu.

2 7
možnosti
LS

Moc fajn napsané..karma. A z Hermánka si opravdu nic nedělejte.R^R^

10 1
možnosti
Foto

Pane Marečku, jsem rád, že jste mě zmínil. Děkuji, ono publicity není nikdy dost. Ale Vaše prohlášení jsou jen deklarativní a hlavně, velmi změkčující Vaše včerejší tvrzení. Včera jste napsal toto: " Díky prezidentově amnestii nemají stovky podvedených lidí nárok ani na sebemenší odškodnění." a dnes jste své tvrzení změkčil takto: "Po právní stránce amnestií nebo abolicí právo na náhradu škody nezaniká, ale bylo znemožněno dosáhnout této náhrady v trestním řízení. Poškození mohou nadále uplatňovat škodu v občanskoprávním řízení. Bude to pro ně však výrazně obtížnější - právo na náhradu škody se již mohlo promlčet a postižení musí prokázat, že došlo k jednání, z něhož škoda vznikla. Možná tedy všichni poškození nepřišli zcela o možnost odškodnění, cesta k němu se jim však výrazně zkomplikovala. "

Ale ani to není zcela přesné, nicméně to by bylo na delší diskuzi. Co mně ale vadí na Vašem včerejším i dnešním článku je to, že neuvádíte absolutně žádný příklad.

Řešili jsme piráty, máme Lacinu a Trpišovského. Řešili jsme nemravy, máme krásně odsouzeného Bartáka. A řešila se korupce a máme Ratha ve vazbě. A kdo jsou ti Vaši "poškození" konkrétně, jmenovitě?

P.S. Já jsem psal o dějinách milostí a amnestií a zmínil, že současná úprava těchto věcí je dědictvím po monarchii. Ale nikdy jsem Václava Klause nepasoval do role monarchistického panovníka, i když by mu ta královská koruna a žezlo skutečně slušely.

3 11
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3186x
Učitel, hudebník a vášnivý cyklista ;)

Seznam rubrik