Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ti Němci nebyli odsunuti na základě jazyka, ale podle seznamů, které vypracovali samotné německé úřady, v nichž bylo uvedeno, kdo bral německé potravinové lístky.

Fakt je  totiž ten, že mnoho Němců, zvláště gestápáků ze Sudet, umělo perfektně česky.

0 0
možnosti
Foto

O těch dekretech začal mluvit kandidát Schwarzenberg sám. Nazval prezidenta Beneše válečným zločincem také sám. Tak se nám to nepokoušejte vysvětlovat Vy, Marečku, nechte Vašeho kandidáta Karla Nepomuka, ať to vysvětlí.

1 2
možnosti
Foto

tak si přečtěte, nebo poslechněte, jak to bylo, dá se to dohledat. Kecání vám nesluší

0 2
možnosti

"......otevřel Miloš Zeman německou otázku"   Nesmysl! Tu otevřel moderátor. Vidíte, co dělá demagogie a nepozornost? Už jste několikátý, který tak píše, a přitom to vůbec není pravda!

2 0
možnosti

A teď čtu, že jste učitel! No chudáci žáci.

2 0
možnosti

Když to vezmeme teoreticky, tak židé měli být vyhlazeni a Němci odsunuti.To je obrovský rozdíl. A Vaši rodiče poněmčeni nebo za Ural. Je zajímavé, že Poláci se s tímto problémem vypořádali a v prezidentské kampani "neposílají" své potentáty do Haagu.

2 0
možnosti

Sebevědomý národ mají pomáhat "budovat" učitelé jako Vy tím, že žáci budou dobře umět matematiku, deskriptivu, fyziku, chemii apod. a pak o nás Němci (i ostatní) budou pozitivněji smýšlet - tak jako obdivují americký výzkum a kolik mají Nobelovek.

2 0
možnosti

To jsou zase blábily a nepravdy Rv

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS